ISSA Mikro, Bubble Blue

ISSA Mikro, Bubble Blue

ISSA mikro je edina električna zobna ščetka za otroke od 0 do 5 let starosti s silikonskimi vlakni, ki z nežnimi soničnimi pulzi do 6.000 na minuto učinkovito čisti in masira zobe in dlesni. ISSA mikro lajša neprijetne srbeče procese med izraščanjem zob. Dodatno učinkovito očistimo zobe na popolnoma neabraziven način za zaščito mlečnih zob otrok. Vesel design in svetle barve na zabaven način vzpodbujajo otroka k pravilnim navadam ščetkanja že v zgodnji mladosti. Primerno za otroke od 0 do 5 let.

99,92 €
Zaloga: na voljo po naročilu
Kategorija izdelka: Foreo
Šifra: fMikro

OTROKU PRIJAZNA TEHNOLOGIJA
Zahvaljujoč 6.000 T-Sonic pulzacijam, ki jih ISSA mikro sprosti v eni minuti, naprava zagotovi nežno čiščenje zob in dlesni najmlajšim.

ULTRA NEŽNI SILIKON
Nežna silikonska ščetka ISSA mikro je narejena iz silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po zobeh in dlesni vaših malčkov. 

IZJEMNA VREDNOST
ISSA mikro ima 2 letno omejeno garancijo in 10 letno garancijo na kakovost.

PRIJAZNA ZA POTOVANJA
ISSA mikro je izjemno lahka in praktična za potovanja. Polni se preko USB polnilnika in 1 urno polnjenje zadostuje za 480 uporab.

IZRAZITO HIGIENIČNO
Izdelana iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij. ISSA mikro zobna ščetka je izredno higienična, vsebuje 10.000-krat manj bakterij kot običajna zobna ščetka.

INTELIGENTNI ŠVEDSKI DESIGN
ISSA mikro je popolnoma vodotesna in prilagojena za uporabo med kopanjem. ISSA mikro je ergonomična in zelo lahka. Ima vgrajen timer in 3D prilagodljivo glavo za lažje doseganje vseh delov ustne votline.

Teža: 800 g

Košarica

Zapri