Megasmile black whitening SOFT

Megasmile black whitening SOFT

ZOBNA ŠČETKA Z AKTIVNIM OGLJEM ZA BLEŠČEČE BEL NASMEH
Megasmile black whitening zobna ščetka zagotavlja popolno čistočo vaših zob obenem pa poskrbi za nego vaše dlesni. Kompaktna glava zobne ščetke omogoča izjemno temeljito in učinkovito čiščenje tudi na težko dostopnih mestih . Ultra lahek ergonomično oblikovan ročaj spodbuja sproščeno ščetkanje zob brez premočnega pritiska. 

Mehke visokotehnološke ščetine iz najlona black whitening ščetke, razvite v Švici, z zrni aktivnega oglja (ACP) nevtralizirajo zobne obloge in pobelijo zobe brez abrazivnega delovanja na zobno sklenino.

8,90 €
Zaloga: na zalogi (19 kos)
Kategorija izdelka: MEGASMILE
Šifra: 00116


ACP je kratica za Active Charcoal Polishing. kar pomeni poliranje z aktivnim ogljem. Kot že samo ime pove, patentirano tehnologijo poganja na tisoče drobnih delcev aktivnega oglja, ki se nahajajo v vsaki ščetini. Delci aktivnega oglja, tehnologije ACP, imajo dvojni učinek, podoben čistilnemu delovanju kuhinjskih gobic dva v enem.
Predstavljajte si, da ima ena stran nežno neabrazivno blazinico za mehansko čiščenje in rahljanje trdovratnih madežev, druga pa mehko in porozno gobo za vpijanje snovi, ki povzročajo madeže in ostankov hrane. Ko si umivate zobe, privedete ščetine in posledično oglje v njih, v stik z zobmi. S pomočjo gibanja med ščetkanjem, blazinica nežno zrahlja in odstrani še tako trdovratne madeže in zobne obloge. Nato ostanek absorbira gobasta stran delcev oglja in razkrije vaš naravno bel in poliran nasmeh.

S težo 8g velja za eno najlažjih zobnih ščetk na trgu ob tem pa je zaradi zmanjšane količine plastike bolj prijazna okolju.
Ščetka je ponosni dobitnik mednarodno priznane nagrade Good Design Award, prav tako pa je prejela tudi prestižno nagrado za oblikovanje German Design Award.

Vsebina: 1 Duo-paket vsebuje 2 zobni ščetki megasmile SOFT Black Whitening, 1xpotovalni pokrovček

Teža: 50 g

Košarica

Zapri